3MOT3 basketturnering for ungdom - Vinnerlaget spiller mot Asker Aliens. Gratis frokost til alle fra kl. 11
Avsluttet

3MOT3 basketturnering for ungdom

Vinnerlaget spiller mot Asker Aliens. Gratis frokost til alle fra kl. 11

Dato og tid
Søndag 21. mai kl. 12.00
Alder
Passer for ungdom
Sted
Borgen

På den årlige kulturuka i Asker, ønsker vi å sette Borgen på kartet ved å invitere alle Askers ungdom fra 13-16 år til 3MOT3 turnering i basket. Dette initiativet er et samarbeid mellom Borgen nærmiljøsentralen, Nova fritidsklubb/AUB-Aktiv Ungdom Borgen og Asker Aliens.

3MOT3 er en variant av basketball, med tre spillere på hvert lag, som spilles utendørs på en halv basketballbane. Begge lag spiller mot den samme kurven, og kampen varer 2 x 7 minutter med 1 minutts pause.

Turneringen blir den 21.mai fra kl 12.00 – 15.00, Borgen ungdomsskole. Det kommer til å skje masse gøy rundt turneringen. Blant annet så får lagene mulighet til å lage sin egen lagdrakt, ved å delta på graffitikurs “B-Kreativ” med Kong Halvor. Det blir kåring av beste lagdrakt. De 3 beste lagene premiers, samt at alle spillere som deltar får gratis goodiebag. Det kommer til å være musikk, oppvisning dans og internasjonal mat. Laget som vinner turneringen skal også få muligheten til å utfordre Asker Aliens i en oppvisningskamp på slutten av arrangementet.

Fra kl 11.00-12.00 serverer Rema1000 på Borgen frokost til alle. Vel møtt!

GRATIS
Dette arrangementet er gratis.
Gratis
Søndag 21. mai
kl. 12.00 - 15.00