Bare Egil Band - Bare Egil kommer til Asker med ny plate i bagasjen.
Avsluttet

Bare Egil Band

Bare Egil kommer til Asker med ny plate i bagasjen.

Dato og tid
Lørdag 16. september kl. 19.30
Alder
Passer for alle
Sted
Multisalen, Asker kulturhus

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk.

Han slo gjennom med et brak i 1996 med det gullselgende debutplata «Absolutt ikke». Med singlene «Tagging og Sko», og evige suksesser som «Arne», «Speider’n» og «Asfalt» solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper.

Egil er kjent for de brede lag for hyppige opptredener på Brille og Nytt på nytt på TV. Egil Hegerberg er som vanlig også stadig aktuell som paneldeltager i Brille på TVNorge, han har i det siste markert seg som filmskuespiller i filmene «Gilberts grusomme hevn», «Hakkebakkeskogen» og «Det norske hus» og han er stadig aktuell med sine andre band som Thulsa Doom og Black Debbath.

Hegerberg er denne sommeren aktuell med sitt fjortende album «JO!» som både innebærer en ny start, men også opprettholdelsen av en sammenhengende tradisjon. Plata kom ut i slutten av april og ledsages av en landsomfattende turne utover sommeren, og lørdag 16.september står endelig Asker kulturhus for tur.

Billetter er i salg nå !

Sted: Multisalen

KJØP BILLETT
Voksen
Pris 300,-

Rabatter

Budstikkakort
Pris 225,-
A-kort
Pris 225,-

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Avsluttet
Lørdag 16. september
kl. 19.30 - 21.00
Kategori
Del på