Dans på sirkus – Dansesonen - Dansesonens sommerforestilling er leken, dynamisk og kreativ - inspirert av sirkusets magiske verden!
Avsluttet

Dans på sirkus – Dansesonen

Dansesonens sommerforestilling er leken, dynamisk og kreativ - inspirert av sirkusets magiske verden!

Dato og tid
Fredag 19. mai kl. 18.00
Alder
Passer for familie
Sted
Teatersalen, Asker kulturhus

Sirkus er en magisk verden med intensitet, presisjon, akrobatikk og dyr som kan gjøre de mest utrolige ting. Et perfekt utgangspunkt for et dynamisk danseshow hvor kreativiteten ikke kjenner noen grenser.

Dansenumrene speiler sirkusets mange kvaliteter, atmosfære, rytme og energier.  Antydninger og stemninger gjennom bevegelse og musikk vil pirre hjernen og gi assosiasjoner til dyrearter, dans på glør eller flammekastere uten flamme.

I koreografiene danser vi oss frem til et felles bevegelsesutrykk, lekent og uten fasit. Danseren jobber mot presisjon. Det krever danseteknikk og fysisk prestasjon, og oppnås gjennom konsentrasjon, vilje og mange repetisjoner. Rytmen, energien og bevegelsen vil så gjenkjennes i kroppens muskler og omskapes til et fullendt utrykk gjennom dansens estetikk.

Våre elever møter oppgaven med åpent og nysgjerrig sinn. Det er en gave å få jobbe med disse forventningsfulle, lekne og entusiastiske unge danserne.

Ta vel i mot våre dansende sirkusartister, nå blir det dans på sirkus!

Forestillingen spilles også 20. mai – klikk her for billetter
Forestillingen spilles også 21. mai – klikk her for billetter

Barnebilletter gjelder til og med 15 år.

KJØP BILLETT
Voksen
Pris 230,-
Barn
Pris 80,-

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Avsluttet
Fredag 19. mai
kl. 18.00 - 20.00