D.D.E til Vollen - Nå blir det liv - RAI RAI! D.D.E kommer til Vollen Marina under Asker kulturfestival!
Avsluttet

D.D.E til Vollen

Nå blir det liv - RAI RAI! D.D.E kommer til Vollen Marina under Asker kulturfestival!

Dato og tid
Fredag 26. mai kl. 19.00
Alder
Passer for alle
Sted
Vollen

Den 18. januar rundet D.D.E 25 år. Det folkelige bandet med godt fotfeste i både bygd og i by, er ett av få norskspråklige band som har fylt Oslo Spektrum. 26. mai kommer de til Vollen Marina under Asker kulturfestival – og da blir det fest!

Det er ingen selvfølge å holde på samme mannskap i en mannsalder, men DDE-skuta fosser videre med de samme karene som startet eventyret i 1992. Over 3000 konserter senere, for bortimot halve landets befolkning og halvannen million solgte CD-plater, er jubilantene klare for å fylle landets storstue igjen. Det trofaste publikum serveres en opplevelse spesielt rigget for anledningen når det innbys til trønderfest i hovedstadens storstue.

Nå letter D.D.E på det kreative trykket med besøk i studio, før sommerens festivaler og evenement besøkes over det ganske land. Det loves med andre ord både nytt materiale fra D.D.E-leiren, og sedvanlig turné i sommer-Norge. Forrige utgivelse fra D.D.E kom i 2012 (Energi). Siden den gang har bandets låtskriver vært gjennom alvorlig sykdom, og fokus har naturlig nok vært et helt annet sted. Frode Viken er nå friskmeldt, og de første låtene etter sykdommen blir å høre i god tid før hordene igjen skal samles i Oslo Spektrum.

KJØP BILLETT
Voksen
Pris 495,-

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Avsluttet
Fredag 26. mai
kl. 19.00