Julekuppet - En spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling - en humoristisk krim for barn, fylt med musikk og sang.
Avsluttet

Julekuppet

En spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling - en humoristisk krim for barn, fylt med musikk og sang.

Dato og tid
Søndag 10. desember kl. 13.00
Alder
Passer for barn 4-10 år
Sted
Multisalen, Asker kulturhus

Det er julaften og klokkene kimer. Den smårampete jentungen Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går nok en gaveløs julekveld i møte.

Plutselig dukker den bøllete Bingo opp. De bestemmer seg for å gjøre årets julegavekupp. De vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærere rundt på gaven. Madame G er god, mild og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen. Kuppet går ikke helt etter planene og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg.
Forestillingen som er full av latter og sier noe om det som er viktig – også i julen – at man må forsøke å se personen som skjuler seg bak enhver maske, skurkemaske så vel som nissemaske.
Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, pakket inn i musikalske innslag, humor og spenning.

Skuespillerne: Camilla Belsvik og Martha Kjørven

Camilla Belsvik er blant annet å finne som skuespiller i Karius og Baktus i Frognerparken hver sommer. Martha Kjørven er klovnen Olympia i Sykehusklovnene. De er begge profesjonelle skuespillere med mange år bak seg i det frie scenekunstfeltet. Camilla Belsvik og Martha Kjørven har bred erfaring med manusutvikling og produsering av forestillinger for barn og unge.

 

Gratis juleverksted og familiecafe i vestibylen fra kl 12:00

KJØP BILLETT
Voksen
Pris 120,-
Barn
Pris 120,-

Rabatter

Budstikkakort
Pris 90,-
A-kort
Pris 90,-

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Avsluttet
Søndag 10. desember
kl. 13.00 - 13.30
Avsluttet
kl. 14.30 - 15.00
Kategori
Del på