Musica Sinfonietta – 50 år! - Jubileumskonsert med storslagen feiring av Grunnloven og orkesteret med blant annet pianist Håvard Gimse som solist.
Avsluttet

Musica Sinfonietta – 50 år!

Jubileumskonsert med storslagen feiring av Grunnloven og orkesteret med blant annet pianist Håvard Gimse som solist.

Dato og tid
Lørdag 10. mai kl. 17.00
Alder
Passer for alle
Sted
Teatersalen, Asker kulturhus

Musica Sinfonietta, Asker barne- og ungdomsorkester, feirer Grunnlovens 200 år og orkesterets 50 år med denne store jubileumskonserten. Vi presenterer en bukett av klassiske verk som toppes med Edvard Griegs A-moll konsert. Denne gang har vi med oss Håvard Gimse som solist, en av Norges fremste pianister med et bredt og allsidig repertoar. Hans forkjærlighet for skandinavisk og norsk klassisk musikk har gjort ham til en av de mest innflytelsesrike artister på denne arenaen.

Musica Sinfonietta har i løpet av de siste årene holdt flere konserter med kjente navn som Sølvguttene, Eldbjørg Hemsing og Arve Tellefsen. Ungdomsorkesteret har hatt svært vellykkede turnéer i Skandinavia, Frankrike og USA. I løpet av jubileumsåret vil orkesteret holde flere konserter, turné til Bulgaria ved siden av utgivelse av CD til inntekt for SOS-barnebyer og filminnspilling for Asker kommune.

KJØP BILLETT
Voksen
Pris 200,-
Ungdom
Pris 100,-
Barn
Pris 100,-

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Avsluttet
Lørdag 10. mai
kl. 17.00 - 17.00
Musica Sinfonietta - 50 år